Kapanala Sisustusarkkitehdit

Kapanala on helposti lähestyttävä sisustusarkkitehtitoimisto, jossa luodaan inspiroivia tiloja suurella tunteella, asiakaslähtöisesti.

Missiona on suunnitella tarkoituksenmukaisia ja viihtyisyyttä lisääviä ympäristöjä, jotka tuottavat asiakkaille konkreettista hyötyä.

Kapanalassa arvostetaan ympäristöystävällisiä toimintatapoja, laatua ja hyviä asiakassuhteita. Asiakkaina ovat sekä yksityis- ja yritysasiakkaat sekä julkinen sektori.

Hyvällä tilasuunnittelulla voimme edesauttaa luomaan ympäristöjä, joilla on juuri oikeanlainen vaikutus ihmisen toimintaan. Olipa tarkoituksesi rentoutua, oppia tai työskennellä. Tarkoituksenmukaisesti suunnitellua ympäristöllä on tutkitusti hyviä tuloksia ihmisen käyttäytymiseen ja mielentilaan. Uusien tilojen ja ympäristöjen suunnitteleminen lähtee meillä aina tarpeesta. Hyvällä kartoituksella, analyysilla ja ennen kaikkea asiakkaaseen tutustumisella saadaan aikaan päätelmät, jonka pohjalta on ideaalista luoda uusia onnistuneita tiloja.

Suunnittelemme monipuolisesti yksityisiä ja julkisia kohteita. Kuten mm. koteja, vapaa-ajan asuntoja, työympäristöjä, kohtaamistiloja, kahviloita, ravintoloita, hyvinvointi- ja sairaalaympäristöjä. Suunnitelmaan voidaan sisällyttää kiintokalustesuunnittelua, irtokalustesuunnittelua, pintamateriaalien valintaa, tekstiilisuunnittelua sekä valaistussuunnittelua. Kaikki projektit räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

 

Sisustusarkkitehti MAIJA MARVAILA

maija.marvaila(at)kapanala.fi
+358 400 478236

Tuhkamäentie 2, 15540 Villähde